IstSoll

Van huidige situatie naar gewenste situatie

Training "SAP voor Gevorderden"

Uit ervaring is gebleken dat veel SAP gebruikers onvoldoende gebruik maken van de diverse mogelijkheden die de SAP gebruikersinterface biedt. Dit leidt tot onnodig tijdverlies en het maken van fouten die eenvoudig voorkomen kunnen worden.

De cursus "SAP voor gevorderden" maakt de mogelijkheden van SAP inzichtelijk en toepasbaar om tot een efficiënter en effectiever gebruik te komen.
De cursus is algemeen opgezet en is dus niet gebonden aan een specifieke branche, domein of SAP module. In twee uur tijd wordt de benodigde kennis, bij u op locatie, overgedragen aan uw medewerkers.

Uit gebruikersevaluaties blijkt de cursus in een behoefte te voorzien, met de hoogste score op het gebied van toepasbaarheid binnen de eigen dagelijkse praktijk.


Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 275,-- per cursist (exclusief BTW), met een minimum aantal van vijf cursisten.


Niet goed, geld terug!

IstSoll is ervan overtuigd dat deze cursus meerwaarde zal bieden voor uw bedrijf. Daarom bieden wij ook een "niet goed, geld terug!" garantie.
Als u niet tevreden bent over onze training, sturen wij u ook geen factuur!


Download hier de brochure van deze cursus met meer detailinformatie.  


 

Nadere informatie/cursus boeken
Mocht u nadere informatie over deze training willen hebben of wilt u deze cursus boeken, dan zijn wij daar uiteraard beschikbaar voor.
U kunt ons bereiken via:


Email: info@IstSoll.nl
Telefoon: 06-24829641